Ljubljana Šiška

070 450 165

  • Trg komandanta Staneta 5, 1000 Ljubljana (Zgornja Šiška)
  • Vse dni v tednu

Kako do nas

Kako do naše vadnice:

 

1. Z JUŽNE LJUBLJANSKE OBVOZNICE (smer Brdo - Dravlje): pojdite na izvoz „Lj- Dravlje“, pri prvem semaforju prečkajte križišče in pojdite naravnost. Na prvem odcepu zavijte desno na „Zatišje“, sledite cesti ob blokih do križišča, kjer zavijte desno na „Adamičevo ulico“. Po dveh ležečih policajih zavijte levo na “Podgornikovo ulico” in naslednji odcep levo na „Rašiško ulico“. Sledite ji do konca, kjer parkirate. Ozrite se za temno roza stolpnico – v pritličju smo mi!

2. Z VODNIKOVE CESTE (proti obvoznici): po križišču s „Šišensko cesto“ zavijte prvi odcep desno na „Rašiško ulico“. Na križišču z “Lubejevo ulico” zavijte levo in nato takoj desno naprej po “Rašiški ulici”. Sledite ji do konca, kjer parkirate. Ozrite se za temno roza stolpnico – v pritličju smo mi!

3. S CELOVŠKE CESTE: zavijte na „Šišensko cesto“. Ko pridete do “Vodnikove ceste”, zavijte desno in pri prvem odcepu desno na „Rašiško ulico“. Na križišču z “Lubejevo ulico” zavijte levo in nato takoj desno naprej po “Rašiški ulici”. Sledite ji do konca, kjer parkirate. Ozrite se za temno roza stolpnico – v pritličju smo mi!

4. Z AVTOBUSOM LPP:

● Postaja Zgornja Šiška (proti obvoznici), progi št. 7, 7L: pojdite nazaj proti Šišenski cesti in zavijte levo na „Rašiško ulico“. Na križišču z “Lubejevo ulico” zavijte levo in nato takoj desno naprej po “Rašiški ulici”. Sledite ji do konca. Ozrite se za temno roza stolpnico – v pritličju smo mi!

● Postaja Avtomontaža (proti centru), proge št. 1, 1B, N1, 1S, 25: pojdite še malo proti centru, zavijte desno na ulico „Trg komandanta Staneta“ in ji sledite naravnost mimo parka do temno roza stolpnice – v pritličju smo mi!

 5. PEŠ: po mirni zeleni okolici naravnost do naših vrat.

 

pedosana_dostop

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje