Celje

070450165

  • Mariborska cesta 7, 3000 Celje
  • mesečno, vsak tretji torek v mesecu

Informacije


Vsak mesec 
vabljeni na delavnico naših razvojno gibalnih uric v CELJE (PLESNA ZGIBANKA - Mariborska cesta 7, Celje)

Vabljeni vsi dojenčki od rojstva do kobacanja, da skupaj s svojimi starši slišite koristne nasvete o svojem gibalnem razvoju. Naučili vas bomo ustreznih prijemov in vaj, primernih trenutni stopnji razvoja vašega dojenčka.
Poleg naučenih vaj vas, starše, opogumimo in odgovorimo na marsikatere dileme o zgodnjem gibalnem razvoju dojenčka ( dvigovanje/odlaganje, pestovanje, razvojni mejniki, ali ga posedati, učiti hoje, kdaj v športni voziček, o nosilkah ipd.)

Tekom delavnic nadgrajujemo že naučeno znanje, tako da dojenčke, ki so že bili na naših uricah, uvrstimo v nadaljevalne skupine. Dojenčke s starši, ki pridete prvič, pa sprejmemo posebej na uvodni uri. Delavnice potekajo od 10.00 ure dalje, na podlagi vaše prijave in opisa boste razvrščeni v ustrezno, vašemu dojenčku primerno skupino.

Za boljšo organizacijo homogenih skupin, vas prosimo, da nam ob prijavi na delavnico odgovorite na vprašanja:
- koliko je vaš dojenček star (datum rojstva)?
- ali pridete prvič?
- stopnjo razvoja ( ali vaš dojenček že pase kravice, bočno sedi, ali se premika po prostoru in kako, ali vstaja ob opori, ali hodi ob opori? 

Prijavite se preko spletnega obrazca ali na pedosana@pedosana.si ali 070 450 165

Cena delavnice je 25€

Predvideni termini delavnic 2018:

23.1., 20.2., 20.3., 17.4., 22.5.

Kako do nas

Nahajamo se v stavbi bivše Kovinotehne.- Vhod je z zadnje strani, kjer je parkirišče, 10 m od glavnega vhoda Fakultete za logistiko - na levi strani po klančini navzdol.


Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje