Olivia in Sanja
  • Pon, 08. [DA, 2019

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje.

Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo na naših uvodnih urah, ki potekajo ob torkih v naši vadnici na Trgu komandanta Staneta 5 (Lj - Šiška).

Uvodna ura je namenjena temu, da se spoznamo, pogledamo, kje v razvoju je vaš dojenček in se že naučimo osnov kot so: dvigovanje, odlaganje in obračanje dojenčka. Po končani uvodni uri presodimo, katera skupina bi bila za vašega dojenčka najbolj primerna, glede na njegovo starost in stopnjo razvoja, ter vam dodelimo redni termin tedenske vadbe.

TERMINI UVODNIH UR:

~ vsak torek ob 13:15 uri (Trg komandanta Staneta 5)

Uvodna ura traja 45min, cena je 30€.

Število mest v skupini je omejeno, zato pohitite in svojo prijavo čim prej potrdite. Prijave sprejemamo na: pedosana@pedosana.si ali 070 450 165.

Ob prijavi nam sporočite še vašo telefonsko številko in rojstni datum vašega dojenčka.

Lepo vabljeni v našo družbo. Zabavno in poučno bo ;)

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje