Seznam novic

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 21.8.2018. ob 11.15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

Obvestilo - kolektivni dopust

Spoštovani starši, sporočili bi vam, da bo Pedosana od 6.8.2018 do 17.8.2018 na kolektivnem dopustu.Od 20.8.2018 urice potekajo po urniku.Naužijte se sončnih žarkov, morske vode ter prijetnih trenutkov s svojimi otročki.

Nogavičke

Drage mamice in očki, ker je čas kratkih oblačil in bosih nog in ker želimo v Pedosani ohranjati čiste pogoje za vaše dojenčke, vas prosimo, da v svoje torbice dodate še ene nogavičke zase :) Hvala

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje