Seznam novic

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 16.10.2018 ob 12:15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

TELOVADBA PedoHODI za otroke od hoje do 3. leta starosti

POHITITE S PRIJAVAMI!!!Mesta se hitro polnijo. Začnemo že kmalu, v ponedeljek 2.10.2018!!!Vadba PedoHODI je namenjena mlajšim otrokom, ki so že dopolnili 18 mesecev pa do starosti največ 3,5. let. V tem obdobju so otroci izjemno igrivi, radovedni, željni novih doživetij, a hkrati tudi precej nevodljivi in samosvoji :) Zato vas opozarjamo, da velik del na vadbi nosijo angažirani starši, ki pod vodstvom vaditelja aktivno motivirajo in vodijo otroka skozi vaje.   V sproščenem in prijetnem vzdušju jih bomo spodbujali k temu, da se...Pedosana  

Delavnica UVAJANJE GOSTE HRANE

Poleg hitrega razvoja, rasti in gibalnih veščin dojenček v prvem letu starosti osvoji tudi gosto hrano. Od druge polovice leta naprej dojenček zahteva več kot le materino ali adaptirano mleko. Takrat je potrebno začeti s postopnim uvajanjem goste hrane, ob katerem pa se poraja veliko vprašanj: - Kdaj začeti? - Kako pogosto hraniti dojenčka? - Kaj če otrok ne želi jesti? - Kako ravnati v primeru alergij? - Recepti? - in še mnogo več... Na ta in ostala vprašanja vam bomo odgovorili v TOREK, 2.10.2018 ob 14:30 uri (do predvidoma 16.30) v...narave.

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje