Seznam novic

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 8.1.2019 ob 11:15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH 11.15 v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

Delavnice Pedosana v SOLKANU

Izobraževalna delavnica Dragi starši iz Solkana in okolice. Z največjim veseljem sporočamo, da se vračamo v vaše konce še pred novim letom. Vabljeni na delavnico Zgodnji gibalni razvoj dojenčka, ki bo potekala v ponedeljek, 17.12.2018 ob 10:30 uri v telovadnici Zdravo gibanje - Langobardska ulica 4, Solkan. Vse informacije dobite na https://vadbe1.lpages.co/pedosana-solkan/

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje