Seznam novic

Delavnice Pedosana v SEŽANI

Pedosana PRVIČ tudi v SEŽANI!!️ Prav na valentinovo za vas pripravljamo PRAKTIČNO DELAVNICO, na kateri vas bomo naučili konkretnih prijemov in vaj, ki jih vaš dojenček v tem trenutku najbolj potrebuje. Seveda ustreznih glede na starost in stopnjo razvoja dojenčka. Število mest je omejenih, zato so potrebne predprijave. Vse dodatne informacije na  https://bit.ly/2WovfXP Se vidimo!

TELOVADBA PedoHODI za otroke od hoje do 3. leta starosti

TELOVADBA ZA MALČKE - PEDOHODI   VPISI V NOV SEMESTER ŽE V POLNEM TEKU!!!   Juhuhu, nov semester že trka na vrata. Vabljeni starši z malčki od dopolnjenega 18 meseca pa vse do 3,5 let, da se nam od FEBRUARJA DALJE pridružite na programu PedoHodi.   V sproščenem in prijetnem vzdušju jih bomo spodbujali k temu, da se kotalijo, plazijo, lazijo, kobacajo, plezajo, vodijo predmete in na razne druge načine premagujejo ovire. Z raznolikimi vajami, ki se na začetku izvajajo skupaj s starši, nato na poligonu, jim...pedosana@pedosana.si

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 12.2.2019 ob 11:15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH 11.15 v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje