Seznam novic

Delavnice Pedosana v SOLKANU

Izobraževalna delavnica Dragi starši iz Solkana in okolice. Z največjim veseljem sporočamo, da se vračamo v vaše konce še pred prvomajskimi počitnicami. Vabljeni na delavnico Zgodnji gibalni razvoj dojenčka, ki bo potekala v sredo, 24.04.2019 od 10:00 ure dalje v telovadnici Zdravo gibanje - Langobardska ulica 4, Solkan. Vse informacije dobite na http://bit.ly/solkan

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 16.04.2019 ob 12:15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH 12.15 v vadnici v Pedosani.- v TOREK 07.05.2019 ob 11:15. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH 11.15 v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

Brezplačna delavnica Prve pomoči

Mamice pozdravljene, lepo vabljene na tečaj prve pomoči dojenčkom in otrokom, ki ga bomo organizirali 4.6.2019 ob 16:00 (Ljubljana, Center Sonček Ljubljana Šiška, Trg komandanta Staneta 5). Predstavljajte si, da se vaš otrok začne dušiti, in preneha dihati; bi mu znali pomagati? Bi znali sprostiti dihalno zaporo in preprečiti najhujše?  Taki in podobni primeri so situacije, ki jih ne privoščimo nikomur, pa vendarle lahko doleti vsakega izmed nas. Zato je neverjetno pomembno, da pridobite znanje, kako ukrepati, pa čeprav ga...ure.

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje