Seznam novic

Obvestilo - kolektivni dopust

Spoštovani starši, sporočili bi vam, da bo Pedosana od 6.8.2018 do 17.8.2018 na kolektivnem dopustu.Od 20.8.2018 urice potekajo po urniku.Naužijte se sončnih žarkov, morske vode ter prijetnih trenutkov s svojimi otročki.

On-line program

Sporočili bi vam veselo novico...z 20.7.2018 izide naš ON LINE program "PEDOSANČEK" - zdrav gibalni razvoj dojenčka.S programom želimo staršem pomagati in jih usmeriti, kako dojenčku omogočiti optimalen gibalni razvoj vse od rojstva pa do hoje. Namenjen je vsem tistim staršem, ki se zavedate pomembnosti razvoja dojenčka v prvem letu življenja.Program je razdeljen po razvojnih stopnjah in starosti dojenčka. V vsakem sklopu smo zajeli položaje, prijeme in usmeritve, ki so primerni za posamezno razvojno stopnjo dojenčka.

Nogavičke

Drage mamice in očki, ker je čas kratkih oblačil in bosih nog in ker želimo v Pedosani ohranjati čiste pogoje za vaše dojenčke, vas prosimo, da v svoje torbice dodate še ene nogavičke zase :) Hvala

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje