Seznam novic

Delavnice Pedosana v KOPRU

Drage mamice,24.4.2018 ste zopet vabljeni na delavnico naših razvojni gibalnih uric v KOPRU (Kinetic studio - Ferrarska 10, Koper). Vabljeni vsi z dojenčki od rojstva do kobacanja, da skupaj s svojimi starši slišite koristne nasvete o svojem gibalnem razvoju. Naučili vas bomo ustreznih prijemov in vaj, primernih trenutni stopnji razvoja vašega dojenčka. Poleg naučenih vaj vas, starše, opogumimo in odgovorimo na marsikatere dileme o zgodnjem gibalnem razvoju dojenčka (dvigovanje/odlaganje, pestovanje, razvojni mejniki, ali ga...22.4.2018

PedoMIKRO, program za novorojenčke

Novorojenčki do starosti 3 mesecev vabljeni v skupino PedoMIKRO. Naslednji program se prične: - v TOREK, 8.5.2018 ob 11:15 uri. Program bo potekal 2x tedensko, ob TORKIH in ČETRTKIH 11.15 v vadnici v Pedosani. Prijavite se in se nam pridružite!

UVODNA URA

Se zavedate, da lahko v prvem letu otrokovega življenja prav vi bistveno pripomorete v njegovem gibalnem in mentalnem razvoju? Z ustreznim rokovanjem (handlingom) se gibalni razvoj začne, zato bomo s tem začeli in nadaljevali preko igre in vaj do samostojne hoje.  Podružili se boste z drugimi mamicami, slišali kak praktičen nasvet in preko igrivih uric dajali vzorce in zdrave temeljne za celo življenje. Ideje za kvalitetno preživljanje prostega časa z vašim dojenčkom in še mnogo več vam z veseljem predstavimo...;)

TELOVADBA PedoHODI za otroke od hoje do 3. leta starosti

V mesecu FEBRUARJU (1.2.2018) se začenja drugi semester programa PedoHodi. Vsi, ki ste program obiskovali že v prvem semestru, ste dobili obvestila že na samih uricah. Za vse, ki bi se nam želeli pridružiti v drugem semestru pa se lahko prijavite in podali vam bomo informacije o samem poteku programa PedoHODI.    Vadba PedoHodi je namenjena mlajšim otrokom, ki so že dopolnili 18. mesecev pa do starosti največ 3,5 let. V tem obdobju so otroci izjemno igrivi, radovedni, željni novih doživetij, a hkrati tudi precej nevodljivi in samosvoji :) Zato vas...skupini.

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje