Splošni pogoji

Vse vsebine, objavljene na www.pedosana.si in njenih podstraneh, so last podjetja Pedosana, center gibalnega razvoja dojenčkov in otrok, d.o.o. (v nadaljevanju: Pedosana d.o.o.), in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja podjetja Pedosana d.o.o. se jih ne sme distribuirati, kopirati ali razmnoževati. Pedosana d.o.o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletnih strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

 

Podjetje Pedosana d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni straneh, ki so njeni lasti.

 

Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, produktih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Mailchimp za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

 

Spletna stran www.pedosana.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov uporabnikov, spremljajo pa njihove aktivnosti in zanimanje, z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

 

On-line program PEDOSANČEK - zdrav gibalni razvoj dojenčka je primeren izključno za zdrave, polno donošene dojenčke.

Pediater je tisti, ki spremlja razvoj vašega dojenčka in v kolikor se tekom razvoja pojavijo nepravilnosti, je on prva in prava oseba za posvet in napotitev na ustreznega strokovnjaka. Pedosana d.o.o. ne odgovarja za nepravilno izvedbo prikazanih prijemov in za neupoštevanje ustreznih usmeritev za posamezno starostno obdobje in razvojno stopnjo dojenčka. Program izvajate na lastno odgovornost.

 

Dajte dojenčku priložnost in čas, da se bo razvijal v svojem tempu. Veliko ga odlagajte na tla. Program ni namenjen treniranju dojenčkov, ampak osveščanju staršev, kako lahko doprinesejo k njegovemu dobremu gibalnemu razvoju. Z usmerjanjem mu boste pokazali pravo pot, da bo - ko bo za to zrel - naredil to dobro in čisto SAM.

 

Ko dojenček doseže naslednji razvojni mejnik, je čas za nadgradnjo (naslednja starostna / razvojna stopnja paketa On-line programa Pedosanček). Dojenček vam bo pokazal, kako naredi sam vse tisto, k čemur ste ga usmerjali. Na osvojenih gibalnih vzorcih bo gradil naslednje razvojne mejnike, zato nadgrajujte prijeme z že naučenimi in osvojenimi.

 

Dostop do video-vsebin bo v trimesečnih paketih (MIKRO / MINI / MIDI / MAXI) uporabniku omogočen postopoma, v skladu s tedenskim spremljanjem, vodenjem in usmerjanjem, pri ostalih paketih (MIKRO / MINI / MIDI / MAXI 1,2,3 in osnovni paket) pa takoj po prejemu prvega e-maila z vsebinami.

 

On-line program Pedosanček je uporabniku dostopen 12 mesecev od dneva nakupa, po tem času pa naročnina preneha. Svetujemo vam, da sledite navodilom in upoštevate, za kateri čas in razvojno stopnjo dojenčka je zakupljena vsebina primerna.

 

PIŠKOTKI

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani.

 

Obiskovalci spletnih strani imamo piškotke na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

To so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Sami po sebi piškotki niso škodljivi in so časovno omejeni, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani (npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje