Mnenja

Pohvala

 Odlična zadeva - zabavno in poučno. Zelo priporočam!

 

Katja z Gabrielom in Dorianom


Priporočilo

Svobodno gibanje, pomoč pri pravilnem razvoju, možnost socializacije dojenčkov,
individualen pristop in strokovna obravnava so kvalitete, ki jih ponujajo Pedosanke na
svojih gibalnih uricah za dojenčke in malčke. Pomoč pri gibalnem razvoju otroka je
vsekakor spodbuda tudi v okolju montessori. Možnost, da je otrok čim več na tleh, se
prosto giblje, raziskuje, hkrati pa mu ob tem znamo pomagati pri sledečih gibalnih
mejnikih, prepoznajo v Pedosani kot najpomembnejšo popotnico v otrokovem razvoju.
Srečanja pri njih so dragocena izkušnja, da se lahko povežete z otrokom, mu s strokovnimi
prijemi pomagate pri razvoju, poleg tega pa delite izkušnje še z drugimi mamicami. Za naju
s hčerko je bila to neopisljiva izkušnja, zanjo pa zelo dobra popotnica pri razvoju grobe
motorike.

Tamara Gale Bešinsky za Moj svet


Priporočilo

Super zadeva! Tako za dojenčke kot za malčke in njihove starše. Naučili smo se ogromno vaj, iger in pesmic, pa še kako informacijo smo si uspele izmenjati med seboj.
Priporočam vsem.

Irena z njenimi tremi sončki


Priporočilo

Super družnje za dojenčke in mamice. Pa še veliko koristnih informacij dobiš, lahko vse vprašaš brez zadržkov. So vse Pedosanine "učiteljice" tako prijazne.

Neža


Priporočilo

Nekaj najboljšega kar lahko date svojemu otročku! Mi smo zadovoljni zelo.

Nina in Lovro


tudi izven meja Slovenije

Zanimivi in informativni posti tudi za tiste ki ne živimo v Sloveniji. Spremljam vas redno in to kar počnete je super!

Saša


zahvala

Eno najboljših daril kar sva ga lahko z malim prejela!  Že od uvodne ure do prve gibalne urice je bil napredek neverjeten. Profesionalne, super prijazne punce, ki ti z veseljem pomagajo in te naučijo vsega kar moraš vedeti pri rokovanju z dojenčkom. Veseliva se petkov in gibalnih uric. Hvala

Oskar in Kaja


Priporočilo

Najbolj prijazne punce v mestu, ki obvladajo pravilno ravnanje z otroki in mladim mamicam nudijo vso potrebno podporo od rojstva otroka dalje. Priporočam.

Martina in Brina


Pohvala

Čisto prehitro je minilo 9 mesecev. Midva sva komaj čakala, da bo sreda, z urice pa sva vedno odšla nasmejana. Pri pediatru smo bili vedno "šolski primer", za kar so v veliki meri zasluženi obiski v Pedosani. Hvala za vse predano znanje, mamicam in njihovim sončkom pa za super družbo!
 

Tajda in Jošt


Pohvala

Vsega lepega je enkrat konec in tako je prišel čas, ko smo morali Pedosani pomahati v slovo. Ob tem bi se rada iskreno zahvalila naši vaditeljici Sanji, za katero imam same pohvale. Pri svojem delu je strokovna, razločno in nazorno pokaže vsako vajo in ima vedno odgovor na moja vprašanja glede posameznih vaj oz. rešitev za kakšno težavo, ki se nam občasno pojavijo. Med uro ima vedno pod kontrolo vse dojenčke in mame in vedno takoj priskoči na pomoč ob morebitnih težavah pri samem izvajanju vaje. Zelo mi je všeč bolj oseben odnos, da se poznamo poimensko in obiskovalke nismo le številke.
 

Anja in Tisa


Drage Pedosanke

Hvala vam, za to kar počnete, hvala za vašo predanost, pozitivnost, strokovnost in nasmejanost. Hvala, ker ste vedno bile pripravljene pomagati in svetovati. Včeraj sem se spomnila, kako je bilo ko smo prvič prestopili vrata Pedosane, kakšna nesigurnost je bila v meni, kako 'trda' sem bila, danes ne vem kaj sem mislila da se bo zgodilo, da bo otrok eksplodiral, ce se malo sprostim..😆.

Potem sva ravno zaradi tega za nekaj časa bila na pavzi a sva se hitro spet vrnila in ni mi žal. Jaz sem delno tudi zaradi vas in drugih mamic, ki smo bile skupaj v skupini postala bolj sigurna in samozavestna in sedaj dejansko uživam vsak trenutek z Oskarjem in ugotavljam, da je svet skozi otroške oči čudovit!

 
Za konec pa :
Majhna žaba
sredi mlake
se uči regljati,
a regljanje
je umetnost,
“R” je treba znati!
Pa se trudi
žabja mama:
“Riba, raca, rak.”
Žabica pa
kar po svoje:
“Lega, lega, kvak

Špela in Oskar


delavnice pohvala

Vaše gibalne urice so bile zelo koristne. Napredek je več kot opazen. Ponovno hvala.

Erika


Ve ste enostavno najboljše

NOBENA STVAR NE NAREDI
ČLOVEKA SREČNEJŠEGA,
KOT NJEGOVO
LASTNO PREPRIČANJE,
DA JE NAREDIL NAJBOLJŠE,
KAR JE MOGEL.
(Mihailo Pupin)
 Ve ste enostavno najboljše

Anita in Ajda


Pohvala

Ojla Janja,Vesna,

po dolgem času se oglašam in sporočam, da je Filip pri svojih 18mesecih dobesedno vstal in začel hodit. Ne hodit, tekat. Zraven se je pa tako režal, da ga ni bilo za ustavit. Res, ne pretiravam. Njegova hoja je absolutno suverena in z redkimi padci, ki pa mi sploh ne povzročajo sivih las. Tako da - vse vaje in skrbi... kot že rečeno, za hojo me ni skrbelo, ful sem vesela, da je prej skoraj pol leta intenzivno kobacal :)
 
Ponovno hvala za vajin suport in evo, še en dokaz, da delata pravo stvar!

Velesa in Filip


Pohvala

Živijo Janja in Vesna... 🙂 Se oglašam, ker bi rada izrekla dve pohvali. Najprej vama, ker tako fino "furata" vse skupaj in ker res delata na tem, da starše čim bolj ozaveščata o nujnosti pravilnega rokovanja z našimi škrati. Tega se zdaj pri Davidu še toliko bolj zavedam in kot opažam, popolnoma drugače opazujem, se veselim in pričakujem njegove razvojne/gibalne mejnike. Pred dnevi sem samo po nekaj dneh zapustila eno skupino mamic tukaj na Facebooku (avgustovčki in septemberčki 2016) ker enostavno nisem mogla več brati post-ov v stilu "mi pa se sploh še ne obračamo", "smo še daleč od tega, da bi sedeli" (taki so mi bili sploh grozni), "pri nas še ne duha ne sluha o zobeh"... Gotovo sem bila tudi jaz pri prvem drugačna, kot sem sedaj, vseeno pa ne morem razumeti vse te neučakanosti, toliko bolj sedaj, ko zahvaljujoč vam vem, da je res pomembno, da si ne delamo pritiska in da otroku damo čas in ga pravilno spodbujamo, da do nečesa pride. Tako da punce... Hvala, hvala, hvala in pohvale, pohvale pohvale 🙂 . Druga pohvala pa gre vaši Sanji, ki tako lepo skrbi, da se mamice naučimo vseh prijemov tako, kot je treba. Zelo je simpatična, vedno nasmejana in vidi se, da tudi ona v tem delu uživa in ga, vsaj kar se mene tiče, dobro opravlja. Res sem vesela, da ste njej dodelile Postojno in z Davidom komaj čakava na ponedeljek (on jo itak čisto zaljubljeno gleda 🙂 ), da greva na "telovadbo". Lep pozdrav vsem skupaj in kar takoj naprej!

Laura in David


oh vesna moja!

 

zacela bom s tem da ti moram povedat da sem danes mela čisto solzne oči:(( nam si dejansko tok pomagala da se danes ne verjamem očem. zahvaljujem se dnevu ko sem te kontaktirala ker je moj mali fantek imel tako slabe napovedi glede razvoja. 

se danes se spomnim ko smo prvic prisli h tebi:) brit je bil totalno nebogljen, jokal grozno, jaz sem bla prestrasena, nisem vedela kaj me čaka, bala sem se spet negativnosti.....:( 

Ma ko je bla mimo naša prva ura sem vedela da je to to! ti si bila tista zaradi katere sem začela upati in verjeti v brita, ko je začela gledati nanj pozitivno, skozi ves čas si me hvalila, hvalila brita, spodbujala, bila pozitivna, parkrat sem te klicala in jokala zaradi nase fizioterapevtke in od tebe dobila odgovore in tople besede da sem potem zmogla spet dati glavo gor in iti naprej, če ne bi bilo tebe pomojem obupam, resnično:( 

Haha se spomnis kako je jokaaaal na vsaki uri, komaj si ga se upala prijeti, nikakor se ni navadil, jaz cela obupana, zmatrana,...ampak glej ga zlomka kmalu je bil napredek:) 

doma sem ga snemala, slikala- zraven imela solze v očeh ob najmanjsem napredku, takoj pošiljala tebi- veselili sva se skupaj zmeraj! ne ves koliko mi to pomeni❤

priznam da sva bila res pridna, res sva se gnala z vajami, naredila nekaj kilometrov, dala nekaj denarja- ampak vse bi storila se stokrat ce pridem h tebi vesna! 

 

no danes pa je bil tisti dan ko je bilo meni spet tezko pri tebi- ampak samo v pozitivnem smislu:) tezko ker se je nasa zgodba nekako zaključila. ampak ne še čisto:) 

ko bo moj fantek se zakorakal v svet te pridemo se enkrat objeti, zmenjeno? 

ko sem te danes gledala kako iskreno si bila vesela zanj, kako so ti oči žarele, kako presrečna si bila, ponosna nanj in na naju- ves vesna to kar je danes brit gredo vse zasluge tebi!! 

no in se smejal se ti je danes in ne jokal in bil poln energije, hotel ti je vse pokazat, evo vesnaaaa poglej me!! :) to pa je izgleda on dal tebi:) 

 

no in danes se nasemu fantu rojenemu s 1600g nic vec ne vidi da je bil tako nedonosen, aneda? 

ko pa je prisel h tebi pa se je marsikaj videlo, najbolj ta nebogljenost. 

 

vesna draga moja vse sem napisala kar mi je lezalo na duši in kar sem mogla napisati ker si zaslužiš, prosim te da ostanemo v stikih!! javi se po operaciji in drzimo pesti da bo vse ok!! ❤😘 😘 itak da bo! 

 

jaz pa ti bom pridno posiljala update brita:)❤❤ ️ 

 

 

 

tvoja Tjaša


Zahvala :)

Janja in ostale Pedosančice
 
Rada bi se vam še enkrat zahvalila za čudovite urice druženja. Včeraj sem bila malo žalostna, ko sem se zavedla, da sva res zadnjič na vadbi in sem imela kar cmok v grlu pa nisem mogla povedati, kar sem želela :) Zelo rada sem prihajala na vadbo, saj je bilo vzdušje vedno zelo prijetno in pozitivno, prostor je tak svetel in energetsko prijeten, vse pa itak pričarate ve z vašim pristopom. Veliko sem se naučila (med drugim tudi skoraj vse pesmice:)), seveda se je Izak še mnogo mnogo več, kar je neprecenljivo. Sem zelo vesela, da sem se odločila priti k vam in upam, da se še vidimo ;)
 
Izakovo pedo priznanje je že nalepljeno v njegovi sobici :)
 
Lepo se imejte in še veliko zadovoljnih pedosančkov želiva!

Urška in Izak


Za več novičk o Pedosani, se lahko prijavite na naše obveščanje