CELOLETNI PAKET

linija bela

Priporočamo, da si ga zakupite že v času nosečnosti. Lahko pa je tudi izjemno lepo darilo, ki se ga bosta bodoča ali novopečena starša zagotovo izjemno razveselila. V 12 – mesečnemu programu vas bomo spremljali vse od rojstva do prvih samostojnih korakov vašega dojenčka. S koristnimi nasveti in video vsebinami vas bomo vodili skozi vsa 4 razvojna obdobja in vas popeljali v čudovit svet gibalnega razvoja vašega dojenčka. Presenečeni boste, kaj vse že zmorejo, če jih le znamo ustrezno, predvsem pa kvalitetno usmeriti. Veselje ob prvih uspelih poskusih pasenja kravic, samostojnega obračanja na trebuh, pivotiranja, kobacanja, samostojnega usedanja, vstajanja ob opori in nenazadnje prvih samostojnih korakov, bo nepopisno. Tako za vašega dojenčka, kot tudi za vso družino, ki se bo veselila skupaj z njim. Obenem vas bomo opozarjali na najpogostejše napake v posameznem razvojnem obdobju, ter vam nudili ustrezno pomoč v kolikor jo boste potrebovali.

 

 

 

 

CELOLETNI PAKET

linija bela

12-mesečni program je razdeljen na štiri 3-mesečne pakete. Posamezen 3- mesečni program je zasnovan tako, da v 9 tednih prejmete vse vsebine, ki jih izvajate vse do zaključenega tromesečja. Ko dojenček osvoji gibalni mejnik, ki je opredeljen kot pogoj za nadaljevanje z naslednjim programom, lahko nadaljujete z usmeritvami iz naslednjega programa. Med tem boste občasno deležni čtiva v obliki strokovnih nasvetov ali člankov, tematsko primernih za obdobje, v katerem vaš dojenček trenutno je. Spremljali vas bomo skozi vsa 4 razvojna obdobja (Mikro, Mini, Midi in Maxi). Predvsem je pomembno, da ne hitite z naslednjo stopnjo online programa! Naj dojenček najprej suvereno osvoji naslednji razvojni mejnik, preden nadaljujete z naprednejšimi usmeritvami naslednjega online paketa.

 

 

KUPI ZDAJ CELOLETNI PAKET

 

Po naročilu in plačilu bo aktivacija online paketov avtomatsko nastavljena tako:

Aktivacija MIKRO: v eni uri po nakupu (tedensko prejemanje vsebin).

Aktivacija MINI: 3 mesece po aktivaciji paketa MIKRO (tedensko prejemanje vsebin).

Aktivacija MIDI: 3 mesece po aktivaciji paketa MINI (tedensko prejemanje vsebin).

Aktivacija MAXI: 3 mesece po aktivaciji paketa MIDI (tedensko prejemanje vsebin).

Če bi želeli spremeniti datume aktivacije posameznih paketov ali bi želeli vsebine iz posameznega paketa prejeti naenkrat, nam to sporočite na pedosana@pedosana.si.

 

 

 

 

IMATE KAKŠNO VPRAŠANJE ZA NAS   KONTAKTIRAJTE NAS